Praktische Info

Uur van in- en uitchecken is af te spreken met de vertrouwenspersoon ter plaatse

In het appartement mag niet gerookt worden.

Zijn niet toegestaan in het appartement, onder geen enkele omstandigheid.

Een waarborg van € 250,00 moet cash aan de vertrouwenspersoon ter plaatse worden betaald bij aankomst. Deze borg is geen huur, maar volledig terug te verkrijgen bij vertrek, na aftrek van de kosten voor het elektriciteitsverbruik.
Voor terugbetaling dient ook aan de volgende eisen te zijn voldaan:

  • Er is geen schade aangericht aan het appartement of de inboedel, tenzij door normaal gebruik.
  • Er zijn geen boetes opgelegd vanwege illegale activiteiten, huisdieren, overige verhuur of bestelde diensten tijdens het verblijf.
  • Al het afval is opgeruimd in de daarvoor bestemde containers en alle gebruikte keukeninventaris is schoongemaakt en opgeruimd.
  • Alle sleutels zijn aan de vertrouwenspersoon overhandigd.
  • Er is geen linnen verdwenen of beschadigd.
  • De huurder is niet uit de accommodatie gezet door de eigenaar (of afgevaardigde van de eigenaar) of de politie.

Een eerste betaling, gelijk aan 50% van het huurtarief, dient 60 dagen voor aankomst betaald te worden. De eerste betaling kan gedaan worden via de bank. Het nog openstaande bedrag dient voldaan te worden ten laatste 14 dagen voor aankomst.

Voor annuleringen die in een tijdsbestek van minder dan 60 dagen voor aankomst gemaakt worden, worden 5% annuleringskosten met een minimum van € 50,- in rekening gebracht. Annuleringen of wijzigingen die als gevolg hebben dat het verblijf korter wordt, gemaakt binnen 60 dagen voor aankomst, leiden er toe dat het recht vervalt op de teruggave van de aanbetaling en eerste betaling. Annulering of eerder vertrek geven geen recht op teruggave van de huur.

Het appartement is voorzien voor 4 personen, maar een 5de persoon kan eventueel slapen in de bedbank.

Het maximale aantal gasten is beperkt tot 5 personen.

Het appartement dient ten minste voor 1 week gehuurd te worden.

Inbegrepen zijn bedlinnen, handdoeken, water, gas, airco, schoonmaak.
Elektriciteit wordt afgerekend volgens verbruik (wordt ingehouden van de waarborg)

Hoewel een schoon pakket bedlinnen en handdoeken zijn inbegrepen, wordt er geen dagelijkse schoonmaak of hulp aangeboden. Tegen een extra vergoeding is dit wel mogelijk, vraag hiernaar bij de vertrouwenspersoon. Er is in de keuken een wasmachine ter beschikking van de huurders. We raden aan strandlakens mee te nemen voor uitstapjes, omdat het niet is toegestaan de handdoeken uit het appartement mee te nemen.

Reserveringen die gemaakt worden onder valse voorwendselen zullen resulteren in het inhouden van uw gemaakte betalingen, aanbetalingen of huurbedrag, en de partij zal geen toegang tot de woning verkrijgen.

Uitzonderingen op de bovengenoemde richtlijnen moeten vooraf schriftelijk bevestigd worden.

Er wordt een afgesloten parkeerruimte aangeboden voor 1 wagen. Het voertuig dient alleen geparkeerd te worden in het daarvoor aangewezen vak.

We raden al onze gasten aan een reisverzekering aan te schaffen voor hun vakantie.

De eigenaars zijn niet verantwoordelijk voor ongelukken, verwondingen of ziektes die zich voordoen tijdens een verblijf in of rondom het appartement. De eigenaars zijn tevens niet verantwoordelijk voor het kwijtraken van persoonlijke bezittingen of kostbaarheden. Door deze reservering te accepteren is overeengekomen dat alle gasten of andere genodigden uitdrukkelijk het risico van schade ten gevolge van het gebruik van het appartement erkennen en doen zij afstand van eventuele rechten tegen de verhuurder.

Scroll to top